2022-09-19
朋友最好嘅聚會最啱傾計嘅地方估唔到係摸住酒杯底,今次嚟到一間幾有特色嘅地方暢所欲言🥂可能去啲魚BB好鍾意睇魚,所以揀咗一間咁精緻嘅地方😍呢個環境真係坐得好舒服,室外室內兩種唔同嘅感覺,室外就啱晒人哋食shisha,而我鍾意睇住所以就揀咗室內,叫咗幾款嘅白酒同埋tapas,點知愈飲愈開心怕自己頂唔順就叫多幾款唔同嘅食物。飲酒是需要吃東西的🤭🤭(可能係我為食嘅藉口)我就覺得魷魚配小鯷魚同紅蝦他他幾岩送酒,而且個紅蝦他他有別於平時食到嘅他他,幾特別烤乳豬好特別,竟然可以喺酒吧度食到,仲要好香脆慢煮和牛面頰肉好淋,因為佢係和牛,相對於普通肉油脂更加豐富,送酒岩曬🥂🥂個底仲有我鍾意食嘅黑松露薯蓉因為怕唔夠飽叫多咗個海鮮西班牙飯,我覺得佢個味道幾迎合香港人,唔錯我哋仲叫咗兩個甜品,白朱古力咖啡奶凍同埋鮮果乳酪泡沫。我自己比較鍾意食咖啡奶凍,啲朋友就比較鍾意食乳酪呢個環境無論係叫佢西餐定係酒吧餐廳我都覺得適合,好chill啱晒我呢啲灰姑娘有藉口去酒吧🔅溫馨小提示記得做快測先去呀❗️餐廳仲好貼心,因為我放咗野係佢雪櫃,好在佢哋記得🥰
可能去啲魚BB好鍾意睇魚,所以揀咗一間咁精緻嘅地方😍
烤乳豬好特別,竟然可以喺酒吧度食到,仲要好香脆
🔅溫馨小提示記得做快測先去呀❗️
餐廳仲好貼心,因為我放咗野係佢雪櫃,好在佢哋記得🥰