2023-11-24 1997 views
終於有機會黎朝聖人氣快餐店沙嗲牛麵餐$52 自選左2個款餸紅腸加煎太陽蛋沙嗲啡,紅腸紅,蛋嘅黃白再加上點綴嘅蔥花綠,一嚟到個樣已經好靚仔,張相唔駛執都已經可以出Post。試下係未咁有內涵!?嘩!份量十足,太陽蛋有燶邊有流心,厚切紅腸炸過有口感,海量牛肉配上濃稠沙嗲汁,牛肉爽滑嫰,沙嗲汁真係心機之作,有洋蔥甜同花生香,再以濃稠姿態掛上由細食到大嘅大光麵上,介乎沾麵與湯麵之間,每口掛上滿滿幸福,非常滿足,這價錢我覺得物有所值!另外再加多份奶醬多 $17,個人好怕以厚多士做奶醬多,實在浪費了奶醬同麵包!呢度個厚度就perfect match,多士烘得香脆,再加上香滑花生醬同煉奶,完美比例,每口都係食得出整體性及融和度!人氣店果然係人氣店,聞名不如見面!始終都係快餐店同食飯時間,記住食飽飽就要埋單走人啦!
終於有機會黎朝聖人氣快餐店
沙嗲牛麵餐$52 自選左2個款餸紅腸加煎太陽蛋
始終都係快餐店同食飯時間,記住食飽飽就要埋單走人啦!
2023-11-15