2022-12-19
2022-12-18同女朋友留係屋企叫外賣🥡揀咗間韓國嘢叫韓虎家🐯新開無幾耐嘅韓國菜🇰🇷主打食韓式炸雞同韓式拌飯🥢用咗foodpanda 點餐🐼太約等咗十五分鐘就有得拎餐😁我哋點了,牛肉飯卷,56蚊份,韓式飯卷,用上蛋,青瓜和牛肉等食材,口感豐富爽口,食到辣味被甜味中和,不會太辣,牛味也唔錯,必點飯卷🐮☺️蒜香醬油炸雞,48蚊四件,無骨蒜香炸雞,蒜蓉係超濃蒜味,雞肉肉質唔算太嫰,但外皮炸得好香脆,熱辣辣嘅時候盡快食,食完有濃濃蒜味,再加上韓式辣醬,辣勁十足,有埋啤酒就無得彈🐓🍻☺️辣豬肉拌飯,69蚊份,拌飯配料有青瓜,紅蘿蔔絲,香菇,芽菜,辣豬肉,紫菜,配料真係好足,辣豬肉細緻軟嫩的口感,香甜多汁,拌埋所有配料食,真係豐富,同女朋友一人一半,兩個人食啱啱好☺️☺️整體餐廳係高質嘅韓式餐廳,份量多之餘,味道仲好好食,食完真係好滿足,會再幫襯試吓韓虎家嘅炸醬麵,見到有客堂食,好似幾正😍😍🤘🏻#韓虎家#牛肉飯卷#蒜香醬油炸雞#辣豬肉拌飯
同女朋友留係屋企叫外賣🥡
揀咗間韓國嘢叫韓虎家🐯