2021-10-30
呢一區好多新嘅餐廳今次嚟到試吓呢一間上網見到有人食過呢個海膽三文魚子生蠔好吸引入面嘅裝修好日本神社嘅風格好大隻貓貓喺呢度安排咗我坐卡位 個感覺似係包廂 比較有私密嘅感覺 午餐時段 有lunch set食 價錢都係$100以上 海膽三文魚子生蠔🦪 $218哇呢個真係好大隻 睇落去全部食材都好新鮮總算不失所望 大隻嘅感覺簡直係有驚喜 已經師傅幫忙落左啲檸檬汁去上面非常鮮甜大隻 有海水味 個三文魚子多到要撈飯食 海膽亦都非常新鮮 絕對係必食之選Lunch set 刺身定食$168啲刺身都幾厚 都算新鮮嘅但就唔算好鮮甜 佢去埋個沙律同埋湯都係一般般日本蕃茄芝士沙律 $98見到OpenRice之前有一隻原隻蕃茄想叫依家冇咗 呢個上菜嘅時候我都覺得好似麻麻哋食落去有驚喜 個芝士加蕃茄真係好好味 好多汁好鮮甜 仲有啲白色魚仔鋪上面添 亦都有沙律墊底非常之健康呀鰻魚玉子燒 $68食到已經飽飽咗 我想試埋呢一個個蛋好滑 佢係啱啱凝固嘅蛋 鰻魚真係幾好食總括嚟講如果要食呢個質素嘅食物出去尖沙咀銅鑼灣食一定唔止呢個價錢 所以總括嚟講都幾滿意
上網見到有人食過呢個海膽三文魚子生蠔好吸引
入面嘅裝修好日本神社嘅風格