2020-04-25 347 views
終於等到喺 CWB 開舖,終於買到嚟試😍一直都非常期待,見親啲 post 都讃,幾貴都要試。買咗一包原味、一包 Honey Dijon ... 終於等到放假,開支酒、再開包期待已久嘅黑松露薯片嘆吓 ...... 先試 Honey Dijon,一打開包裝,黑松露香味撲鼻而來,十級期待!當見到薯片嘅第一眼,嘩,點解噤碎嘅🙈 全包只有兩塊係完整嘅薯片!呢個畫面已經令我大受打擊,因為我個人最憎碎晒嘅薯片☹️ 再拎起一塊聞吓,真係好香,比起其他試過嘅黑松露薯片都更加香!但一放入口,嘩...咸到呢😖 最後兩個人都冇辦法食完一包又碎又咸嘅薯片,但支酒就極速被飲晒,大家應該知道點解😅 剩返包原味未開,都係唔好嘥咗佢,要請啲重口味嘅朋友食,可能會好欣賞😉
TakeAway