2023-01-28 748 views
呢間位於上水嘅世外桃源餐廳有唔少foodie都有嚟打過卡🥰 但最近發現原來已經結左業🥺 我喺上年12月中嗰陣去 估唔到咁快結業咁可惜… 我去嗰陣係weekend但只得一枱客 可能係因為地方隔涉 所以人流唔多就結業~ 老實講揸車入嚟都真係有啲困難 附近仲要冇地方泊車😣 如果唔揸車嘅話真係冇動力專登去到上水咁遠🙈入到去環境當然冇影出嚟咁靚🤣 要用filter增加飽和度先打到卡😂 但其實喺香港有一個咁寧靜咁郊外嘅餐廳都幾特別😌 可以靜靜地坐喺度一個下午🍃但食物嘅味道就真係麻麻地🫣 當日去到只得兩個餐揀(All day breakfast 🍳, 黑松露忌廉意粉🍝)老實講自己整會好味啲😅 不過食物都唔係重點 主要過嚟都係想欣賞下個環境😙好彩係佢結業前都幫襯左一次 期待餐廳會有重開既一日🫶🏻

不過食物都唔係重點 主要過嚟都係想欣賞下個環境😙
好彩係佢結業前都幫襯左一次 期待餐廳會有重開既一日🫶🏻