2017-03-31 2853 views
本身食開隔離間Bel Cibo,今日心血來潮想去,不過撞正佢裝修,就過嚟試下 ~叫咗今日廚師推介 - 羊肩 (lunch set $88)。先上呢個菠菜薯仔湯同餐包,個湯雖然賣相麻麻,但飲落幾好味!個包本身有番茄味,熱熱地,口感都唔錯,唔會太靭或者太鬆,大小都適中。附上嘅應該係溝咗乾番茄嘅牛油,呢個就麻麻地,冇乜味。到主菜,羊肩通常都整到好淋好入味,但係呢個都幾靭,同埋個醬鹹咗d。其實真係有d失望,開頭印象幾好,本身想俾個笑笑佢!但係食咗幾舊都係咁,就真係俾唔到喇 ... 加上佢把刀咁樣隊住我咁擺,刀柄又"high"咗d醬,感覺真係差咗d。知道生日嚟呢度會有驚喜,等上菜嘅時候環顧四周,見好幾個地方都寫住「生日大Q哂」,如果生日嚟都應該真係幾開心。價錢喺呢區嚟講唔算平,不過都可以嘅 (有d平d嘅set),服務唔錯但唔使加一 ~

羊肩