🍳旺角媽咪雞蛋仔🧞‍♂️話說上個禮拜上下上下堂嘅時候突然間想食雞蛋仔 講吓講吓去到琴日終於買到媽咪雞蛋仔🥲🥲🫶🏼但係而家開晒關人又多 等攞都等咗半個鐘 搞到個人都燥燥地😒😒😡😡食落去又唔覺得特別好食 好似以前好食啲 同埋價錢偏貴😮‍💨😮‍💨🍳伯爵茶朱古力味 $36話說我第一次食媽咪雞蛋仔嘅時候就係食淨朱古力味🍫~~嗰陣時覺得好好食 但係琴日第二次食 又唔想再食返之前嗰隻味 就試咗人氣No.2~ 🍳伯爵茶味好香 朱古力味亦都係一粒粒咁🫶🏼好有咬口~但係$36完全唔值囉 冇咗以前嗰種風味🥲🥲可能冇下次了!Btw 旺角分店職員態度真係幾差 同埋都冇一個完善嘅system俾啲客人去排隊可以清楚睇到雞蛋仔整好未 個個企晒喺度 整好又唔叫 完全唔想再幫襯👎🏻😮‍💨😮‍💨 🍳旺角媽咪雞蛋仔🧇地址: 旺角豉油街33號地下A號舖
🍳旺角媽咪雞蛋仔🧞‍♂️

🍳伯爵茶朱古力味 $36