2014-09-05 1874 views
平時有好多人等 但係平日四點原來唔使等就入到 我地係坐窗邊位 所以都幾舒服Angelina omelette都唔錯 蛋幾滑但係份量偏小 價錢大約150 好不値招牌le mont blanc 只係一個甜字 係面對Paris dessert前我已經做足心理準備 但都真係太甜 栗子蓉既栗子味唔突出但超甜 配合蛋白cream會冇咁膩 但係真係食左一半已經接受唔到 Strawberry religieuse fraise好中意花形設計 望落到以為好甜 但係出乎意料 佢既酸中和左甜味 令到成個cake都好fresh 而且佢唔係普通隨處見到既蛋糕 令人分外感興趣最後hot chocolate...只可以話係香港30度既天氣下 我對一杯朱古力漿冇興趣...
Strawberry religieuse fraise