2019-04-20
男朋友和我都喜歡吃台灣食物,果日吾知食咩好就上open rice search太子附近有咩好食,因為男朋友系太子放工系果邊,甘岩見到呢間野賣台灣野加上大家啲食評打都甘好,好似好吸引,於是打算去食。但其實當我地去到餐廳門口望到好似好普通都吾系甘想入去,但吾想唸食咩所以唸住試下都無仿。食左一次試過就好了,已經吾想再去食多次。有好多台灣餐廳都比佢更好吃。同埋應該有位餐廳員工系新人泥,我地落單果陣佢明明double comfirm都系岩既,張單出左果陣佢話睇下有無錯,我地平時都吾睇點知一睇就睇到真系落錯左碗麵,甘我地即刻改番都無事既,點知我杯飲杯都落少左野,因為我想飲胚芽珍珠但佢無所以我只好叫胚芽奶茶再加珍珠,點知佢無加珍珠比我見佢系新人就算拉吾話佢了,同埋男朋友飲珍珠奶茶都有珍珠食佢果啲好了。吾系話佢服務吾好,但我覺得可以細心啲會更好。
吾系話佢服務吾好,但我覺得可以細心啲會更好。
炸豆腐拼鹽酥雞
紅燒牛肉麵
吾記得叫咩但系食牛雜果啲 因為店員落錯單所以張單個名吾系呢個