2022-06-08
Mos Burger出左新野食同新野飲,行過就入左去試~🧡壽喜燒 Burger $31一直好鍾意食壽喜燒,見到呢個期間限定既burger就入左去試,但牛肉無想像中咁有壽喜味,要食到差唔多最尾d金菇同洋蔥先食到多d壽喜燒味🥹而牛肉上面都有d芝士粉,幾特別, match 返 burger 個theme🍔 有埋蛋令到成件事好complete,但個蛋唔夠流心,同menu張相都爭幾遠下🤢但咁多材料都的而且確令到成個burger多左層次,可以一試既,但唔好expect味道會係好好食既壽喜燒咁🫶🏻🧡摩斯雞塊 $25以前好鍾意食摩斯雞塊,因為覺得唔會話好粉,好食過麥樂雞。但唔知又幾時開始摩斯雞塊轉左形狀(同口感?),然後就覺得無以前咁好食,雖然多過以前一舊,但太薄食落無咁開心🥹🧡芒果yoghurt 跟餐+$5收銀姐姐熱烈推介呢款新出既yoghurt, 叫左黎試下,芒果味飲落唔會話好假,似係有少少新鮮水果,但太少了,飲到後面d冰融左杯野接近0芒果味🤨但$5黎講不過不失啦~味道:7/10性價比:6.5/10📍Mos Burger周圍都係~📌人均消費: $50-70 #hkfoodie #hkig #hkf
🧡壽喜燒 Burger $31
🧡摩斯雞塊 $25
🧡芒果yoghurt 跟餐+$5
但$5黎講不過不失啦~
味道:7/10
性價比:6.5/10
📍Mos Burger
周圍都係~
📌人均消費: $50-70
#hkfoodie #hkig #hkfoodieblogger #美食 #mosburger #摩斯漢堡店 #foodiegram #foodiehk #foodblogger #foodielife #foodie #香港美食 #香港好去處 #hkfood #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodblog #摩斯雞塊