2018-01-23
早前 10/24 當日,有位 Hello Kitty fans 嘅姊妹 what's app 話我知 Godiva 推出了 Hello Kitty 特飲!令我相當期待! 於是,找天放工,走到中環 IFC <Godiva Chocolatier> 分店買來品嚐吧!原來 Godiva 嘅 Hello Kitty 特飲唔止宣傳廣告中的兩隻口味㗎!😉其他口味都可以配番Hello Kitty 杯及 Hello Kitty 朱古力蝴蝶!😆😆不過個杯只係貼咗張 Kitty 貼紙咋!😅😅藍莓白巧克力 Hello Kitty 特飲 (少忌廉)$50紫色的賣相好吸引「紫」妹的我! 入口酸甜冰涼,喝後嘴唇有點麻痺感! 口感是奶昔及沙冰的混合體!還要夾雜粒粒白巧克力碎,口感相當豐富!整體不算好甜! 啱哂我個人口味!