2024-01-19 24 views
今日又去到這間Banchan & Cook韓式餐廳、我都好喜歡食去過好幾次☺️、又用咗不同星際名字、而加又出咗新嘅款式食物、呢一款嚐吃套餐都唔錯幾抵食、款式有創意又特別🤔、我覺得都唔錯!.嚐吃套餐 $560.水星八爪魚腿蛋包飯呢一款蛋包飯賣相色澤特別🤔、整份水星八爪魚腿蛋係以藍色賣相混合蛋液夠哂吸引😲、切開蛋汁一湧而出、入口粒粒口感香濃軟滑綿密😋、尤其是佢既一片片八爪魚腿肉質鮮美、啖啖口感美味又特別配埋薯蓉汁都幾正!.穀神星大蝦墨汁意粉呢一款大蝦墨魚汁意粉、望著都睇得吓配答特別🤔、整份墨魚汁意粉漆黑黑一條條、入口散發墨魚香味😙口感彈牙、配埋爽口大蝦鮮味彈牙味道鮮美😋、兩者一彈一爽相當之夾、同時一粒粒蟹籽卜卜脆又有咬口!.冥王星烤LA骨這款冥王星烤LA骨賣相吸引🤤、整款骨色澤味道又惹味😋、LA骨濃濃汁液味道完全入哂味有咬口、配埋香甜嘅洋蔥真的唔錯!.焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫 呢一碟牛角包窩夫整份望見都幾靚😍、配答特別🤔甜、咸、滑、脆都有、呢一件芝士蛋糕咸咸甜甜帶點軟綿滑口😋、牛角包香脆甜口又夠酥脆、配上軟綿忌廉芝士條焦糖真係咸香軟滑甜口真的好正!.木星朱古力咖啡 凍水蜜桃茶呢兩杯一凍一熱賣相

嚐吃套餐 $560
水星八爪魚腿蛋包飯

穀神星大蝦墨汁意粉

冥王星烤LA骨

配埋香甜嘅洋蔥真的唔錯!
焦糖芝士蛋糕牛角包窩夫

木星朱古力咖啡
凍水蜜桃茶
呢兩杯一凍一熱賣相一般🤔、木星朱古力咖啡心型花賣相

、散發濃濃咖啡香味😚、入口啖啖濃滑口感😋、整杯水蜜桃茶深渴色賣相、

入口啖啖蜜桃香味、味道又唔會有澀味入口都唔錯茶味!

2024-01-14
Type of Meal