2019-07-11 109 views
呢棟大廈裏面有好多餐廳可以選擇我同朋友揀呢一間餐廳就因為佢嘅火鍋湯底夠特別同埋假期比較多時間所以晚飯鬆動啲就揀咗食火鍋佢個火鍋湯底唔係普通嗰啲豬骨沙嗲湯而係藥膳湯底 我同朋友揀咗花膠螺頭藥膳雞湯底佢火鍋有兩種價錢分別係$298 $388視乎你要唔要海鮮 我同朋友食唔到太多所以就決定要較平價錢嘅嗰個個湯底入面竟然有大半隻雞 真係忍唔住嘩嘩聲 仲要好嫩滑 啖啖肉 花膠都唔少 真係食個湯底都回左唔少本之後食物就陸續黎啦 有部分食物係位上 例如手工丸同手工餃 個安格斯芝心牛丸好好食 入面芝士係流心嘅 另外幾款餃都唔錯 亮點當然係手切安格斯肥牛片 而有啲呢就可以任食 少量海鮮 牛肉 菜 麵食都有而且佢飲品選擇好多 同出面嘅任食火鍋唔同 例如奶昔 沙冰 乳酸 甚至紅酒白酒啤酒都係免費任飲我最欣賞就係佢呢個木桶火鍋爐木桶個高度夠晒高 唔怕啲蒸氣同湯彈晒出嚟
呢棟大廈裏面有好多餐廳可以選擇

火鍋有兩種價錢分別係$298 $388