2024-08-08 1180 views
去完會展係會展站搵食,今次試咗食日式料理叫「和歌山」, 有日式小食、鍋物、天婦羅定食、炸豬扒定食、拉麵、日式意粉等等,選擇都很多元化。🥢 野菜拼海鮮天婦羅抹茶蕎麥麵定食 $138 +$30 有飲品同餃子🥟。天氣咁熱,叫咗抹茶蕎麥麵定食試吓,抹茶蕎麥麵軟硬度適中,又很有綠茶味🍵,份量都幾大份,浸下冷麵醬汁一齊食,幾好食,麵質又彈牙。天婦羅定食有炸蝦、魚、甜薯、南瓜、秋葵、茄子同紫蘇葉等,天婦羅蝦幾彈牙,魚幾滑,甜薯、南瓜同茄子都好鮮甜,炸粉唔算太厚又都炸得卜卜脆😊。加餃子🥟就煎得有點over ,外皮都煎到爛咗,個人覺得條得餃子味道一般。手搖鮮水果茶味道,幾清新又唔甜👍。木系和風的日式料理去完會展係會展站搵食,今次試咗食日式料理叫「和歌山」, 有日式小食、鍋物、天婦羅定食、炸豬扒定食、拉麵、日式意粉等等,選擇都很多元化。🥢 野菜拼海鮮天婦羅抹茶蕎麥麵定食 $138 +$30 有飲品同餃子🥟。天氣咁熱,叫咗抹茶蕎麥麵定食試吓,抹茶蕎麥麵軟硬度適中,又很有綠茶味🍵,份量都幾大份,浸下冷麵醬汁一齊食,幾好食,麵質又彈牙。天婦羅定食有炸蝦、魚、甜薯、南瓜、秋葵、茄子同紫蘇葉等,天婦羅蝦幾彈牙,魚幾

🥢 野菜拼海鮮天婦羅抹茶蕎麥麵定食 $138 +
$30 有飲品同餃子🥟。

手搖鮮水果茶味道,幾清新又唔甜👍。木系和風的日式料理

🥢 野菜拼海鮮天婦羅抹茶蕎麥麵定食 $138 +
$30 有飲品同餃子🥟。

手搖鮮水果茶味道,幾清新又唔甜👍。
2024-07-26
$185 (Dinner)