難得媽媽放假,同佢去銅鑼灣行街,食晏嘅時候就去咗好多嘢食嘅登龍街,媽媽平日咁辛苦梗係帶佢去食餐好㗎啦。食完呢度嘅牛扒好似有失戀嘅感覺,點解?因為未拍拖就失左戀,係未去過日本🇯🇵就掛住日本嘅感覺呀🤭🥰板腱牛扒定食x7成熟 $158🥩呢間餐廳服務就好似五星級酒店咁✨,一入座服務員會介紹餐牌,仲有佢哋嘅推介,呢份定食就係當日推介,有得揀幾多成熟。我哋揀咗七成7️⃣,計埋餘溫啱啱好🌡一切開肉汁就流出來,入口就有牛肉嘅鮮味,唔會有雪藏味道。有炸蒜片🧅同日本海鹽🧂做伴碟,入口唔會好單調,夠哂貼心😋吉列炸牛扒定食 $188🐄傳說日本嘅吉列牛扒係must try item,差唔多去哂七大洲都未去過日本嘅我,食一啖就有去左日本嘅感覺。⏲份定食用牛油起爐,放上打卡able嘅紅紅嫩肉,燒下燒下,好食又好玩,貼身嘅服務員食完仲會幫我哋熄火。👩🏻‍🍳定食有飲品送,當日揀咗可樂🥤同埋我最鍾意嘅sparkling water💦,每罐可樂都係特別版,好驚喜❗️定食跟沙律🥗同埋一碗飯🍚,飯有飯素,有啲紫菜芝麻好開胃,唯一要投訴就係碗飯太大份喇🤣🤣男仕定女仕們食完全部都要入產房🤰🤰🤰價錢坦白講係有啲偏貴,但係都算一分錢一份貨,

板腱牛扒定食x7成熟 $158🥩

吉列炸牛扒定食 $188🐄

吉列炸牛扒定食

價錢坦白講係有啲偏貴,但係都算一分錢一份貨,有咁嘅價錢有咁嘅質素,收貨!

2021-08-25
$173 (Lunch)
  • 頂級板腱牛扒定食