夜晚黎到元朗廣場附近嘅內街有好多唔同嘅餐廳🤗🤗🤗 我同朋友揀左呢間食泰國菜,見佢裝修好泰式,個樣又夠地道好啱feel,價錢相宜之餘,最大原因係見到呢度7點未到已經full左一半喇!!!😲😲😲 泰式乾炒河(牛) $69牛肉炒得好香細嫰滑身🐮🐮🐮惹味得黎仲一啲都唔油 👍👍👍飛天通菜 $72 高水準!!!!唔會太辣 通菜炒得好脆嫩!! 大推💯💯💯青咖哩(雞) $75 & 印度油鬆餅 $39滿滿嘅青咖哩棷香撲鼻,配左超多餸:雞肉/豆角/茄子/南瓜!!!!!好足料😍😍😍 識食一定係襯印度油鬆餅(or蒜蓉包haha)😝😝😝用嚟點咖哩食真係一絕👍👍👍我哋食完差唔多八點離開,全場已經坐滿要等位!!! 好彩我哋嚟得早咋😂😂😂

泰式乾炒河(牛) $69
泰式乾炒河

牛肉炒得好香細嫰滑身🐮🐮🐮惹味得黎仲一啲都唔油 👍👍👍

飛天通菜 $72
飛天通菜

高水準!!!!唔會太辣 通菜炒得好脆嫩!! 大推💯💯💯

青咖哩(雞) $75 & 印度油鬆餅 $39

2019-01-09
$125 (Dinner)