2013-09-29 9125 views
首先有幾款麵包食,牛油、芝士都幾好。細細杯既湯,椰菜花湯,雞湯,好好味呀,我最鐘意飲雞湯,味濃到似雞精,我好似飲左5杯呀。成個brunch其實好少野食,係有好多款ham,我地其實麻麻地架咋,不過無乜野食咪食多啲囉,食落都ok既。鵝肝、煙三文魚、生牛肉都好味牛角包同埋馬卡龍都好食呀。有3款乳酪,我揀左士多啤梨。仲有四款細細碟既前菜任拎蟹肉好creamy都幾好牛油果蝦炸芋片,好match好味。生牛肉酸酸地,我覺得有d似榨菜牛肉,我覺得麻麻地,仲有個豆豆沙律,幾難食下。main course: 鯛魚,普通。羊架都幾好味。跟著入佢個甜品kitchen拎甜品,我揀左一半款,都係ok啦。呢一餐又貴好唔抵就一定架啦,我覺得好少野食選擇,d野食又唔係話超好味,係叫做ok啦,望落去harbourside個buffet好似仲吸引仲正。以Sunday brunch黎講,Sheraton真係正過佢,起碼有蠔有海鮮,main course都有龍蝦、牛扒比人揀下呀。
首先有幾款麵包食,牛油、芝士都幾好。
鵝肝、煙三文魚、生牛肉都好味
牛角包同埋馬卡龍都好食呀。有3款乳酪,我揀左士多啤梨。
仲有四款細細碟既前菜任拎
蟹肉好creamy都幾好
牛油果蝦炸芋片,好match好味。
main course: 鯛魚,普通。羊架都幾好味。