2023-05-19 732 views
食物好評💯💯💯💯💯💯💯價錢抵食💯💯💯💯💯💯💯(^o^)早前已經聽過話呢度新開,一直都未有留意到呢間存在,今晚難得放假可以輕輕鬆鬆慢慢食,呢度既店員都好有禮貌,服務好好,當中又會介紹到呢度既招牌菜同其他菜式🎶🎶(^o^)今日主要都係食廣東菜,全部都係好經典!係呢度食真係唔錯!都有其獨特的風味和特色,令我垂涎欲滴。當中招牌避風塘炒辣蟹既鮮嫩的蟹肉再用獨特的避風塘炒製方式,令到我地食得津津有味,份量又大勁吸引✔️(^o^)椒鹽大瀨尿裡面既蝦像鮮嫩又多汁,大瀨尿蝦表面香氣十足,表面用椒鹽炸製而成,口感酥脆惹味阿,椒鹽九肚魚拼魷魚係煎炸食品,佢以鮮嫩的魚肉和魷魚肉搭配椒鹽調味,口感香脆可口。(^o^)辣酒煮花螺和豉椒炒蜆做得好出色,展現了廣東菜中的湯燉和炒製技術,完全係高技術,以花螺和蜆肉搭配,辣味又好食、加上豉椒調味,味道鮮美、湯汁濃郁。蘇炸美國生蠔一食就食到美國生蠔好靚,佢係特製麵粉裹面上麵包糠炸製而成,口感酥脆。(^o^)避風塘粉絲蒸日本大元貝和鹹肉九菜花是以大元貝和九菜花搭配避風塘醬汁和鹹肉,味道獨特,鮮香可口。(^o^)沙爹牛肉粉絲則次次見到基本係必點,以嫩滑的牛肉搭配特製沙爹醬汁和粉絲
食物好評💯💯💯💯💯💯💯
價錢抵食💯💯💯💯💯💯💯
(^o^)沙爹牛肉粉絲則次次見到基本係必點,以嫩滑的牛肉搭配特製沙爹醬汁和粉絲,味道鮮香可口,讓人回味無窮。
每一道都值得品嚐和推薦!!