2015-08-25
朋友相約, 所以走到嚟荔枝角食個午餐, 傾吓偈relax小休一下, 不過呢...嚟到見到full house, 不過侍應都好勤快, 等咗一陣就有位了每人點了個午餐, 我又點咗我最愛的All Day Breakfast (幾乎去到邊間有得食我都會點)先嚟個餐湯, 味道濃而且好多蔬菜, 幾好味, 不過得一款這個'早餐'我都好like, 可以揀牛角包(夠鬆軟勁香牛油味), 松露炒蛋夠香滑, 香腸同煙肉都唔會太咸, 最特別係有煙三文魚, 唔錯朋友點了個牛扒賣相唔錯呀, 又做到七成熟, 但點知啲肉好鞋又靱, 唔值呢個價.飲品選擇都幾多, 我哋都點咗咖啡味濃, 香滑, 不過就等得耐咗啲~原本打算嚟食個lunch傾下偈, 不過一來呢度用餐限時得個半鐘, 而且個場唔大又坐得好迫又勁嘈, 平日食飯放lunch就ok, 假日約朋友嚟就要諗諗.
朋友點了個牛扒 賣相唔錯呀, 又做到七成熟, 但點知啲肉好鞋又靱, 唔值呢個價.
飲品選擇都幾多, 我哋都點咗
Other Info. :
因為座位迫, 同隔離枱好近, 咁啱隔離坐咗兩男兩女, 一坐低就已經不斷大聲笑大聲講嘢, 對話仲夾雜咗一啲器官呀粗口呀咁, 周圍啲客人都為之側目, 所以未坐夠鐘我同朋友都頂唔順走咗, 轉場再傾過 (後尾發現原來嗰枱人係老闆啲朋友嚟, 難怪侍應也愛莫能助.)