2025-01-26
差唔多新年天氣開始凍🥶最啱就一定係打邊爐!依家香港興打邊爐之前一定係食咗雞煲先🐔但係通常雞煲都係只可以叫一次,然後就一定要變做打邊爐今次比我搵到呢一間勁正!除咗雞煲可以任叫之外,仲可以左邊雞煲右邊打邊爐🍲打贏咗99.9%嘅火鍋舖😆啱晒一班人食,又唔使糾結雞煲叫唔叫多一煲好!依間升級火鍋任食放題有Set A-E,最平都只係$188。今次我就叫咗Set C,兩個鐘可以任食!雞煲食咗兩煲🤣叫咗大辣都幾過癮!好少何見雞煲入邊會有菇,想講勁入味好好食!火鍋就叫咗椰子雞,啲雞仲要自己放落去~自己睇住個火,唔使驚啲雞老得滯!湯底比較淡,不過烚烚吓啲嘢食加埋落去就啱啱好。C餐有美國牛小排,澳洲牛板鍵,日本豚肉片,紐西蘭羊肉卷可以任點~最鍾意係牛小排,肉質鮮嫩,非常適合喜歡肉感的人!然後配料同埋嘢飲都係可以出去任拎👍🏽火鍋配料全部都好新鮮,仲估唔到會有冰菜食🥬飲品方面佢哋啲自家整嘅茶都好唔錯!同埋見到可樂係一支支嘅玻璃樽🥤忍唔住拎返支嚟飲! 另外QR code仲可以叫到其他唔同特別嘅嘢~除咗有唔同嘅果汁梳打外,仲可以叫炸物同埋其他海鮮🐟同埋唔少得甜品都可以叫窩夫食!選擇困難症嘅我,就梗係行出去雪櫃度,拎
性價比勁高!