2017-11-09
第一次劣評就俾左呢間野😒今日同朋友兩人去食黑夜壽司,第一次叫左九碟壽司,淨係黎左七碟🍣。等左四個字左右就我地就催單喇,點知原來無落另外個兩碟😕 ok 唔緊要😑 咁我地再叫多兩碟喇,其中一碟係火灸既 又等左四五個字左右,同個推收碟車既姐姐講加左兩碟壽司好耐都未到,佢話:「係要等咁耐架喇」 下?兩碟壽司都要等咁耐?😳 我地隔一陣再問另一個職員 佢話:「火灸係要耐啲 同埋多單要等一等」🙄 但成個場係未坐滿既😒😒😒 未爆場都要人等咁耐 咁如果坐滿晒 點算?👿同埋原來頭先個職員除左火灸個碟 佢無落到另一碟👿 如果我地唔催單 係咪呢世都唔知原來無落到呢?🤔仲有,呢間野最底消費每人$90 如果我地落埋個兩碟係過最底消費既 但另一碟無貨而無通知我地 搞到我地唔可以賣單 要焗住加多碟小食😤最搞笑係 最後加個個小食仲快過個火灸壽司😂去到呢度已經坐左兩小時十五分鐘😑前前後後都唔知等左幾多次🙂 我地同個侍應講 唔等個碟火灸喇 要賣單 佢個陣先話依加入廚房拎俾我地🙃真係唔該晒🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂