2020-12-16 192 views
服務態度極差,冇得再差,服務直頭負分!我買8個甜品外賣,order到第6個嘅時候,準備order 第7個,我諗再十秒鐘嘅時間都冇,嗰個約20歲左右的staff即刻同我講後邊有人排隊,態度表示唔好阻住人哋,唔可以即刻諗到就唔到阻住後面,就俾後面的人叫,要我重新排過隊,排第尾,我以為係呢一間店嘅規矩,之後我都重新排過,再落order時問佢椰皇甜品嘅嘢,佢態度好差,一句講個人口味。其實我唔係喺度工作,又未食過,我又點知!因為我已經排到最後,跟住都冇客人,諗住$60買個椰皇想問一句費事唔啱口味浪費!仲以為係免費派甜品!我在消費,唔係貼錢買難受,仲要係疫情過嚟消費竟然受到咁差嘅對待。我買甜品量,買得多竟然係受罪,佢個態度係討厭人哋買得多,令佢做得好辛苦,如果覺得辛苦咪早啲收工,關個顧客乜嘢事呢,我買咗$212受到咁嘅對待!呢間係我見過最差服務嘅甜品店。
2020-12-12
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$40 (Dinner)
  • /