2012-12-29 831 views
未食就已經谷鬼氣,話說本人lunch hr時間想同老公去呢間試下新野, 我就早少少去搵定位, 入到去帶位個姐姐仔一黎就比menu我要我落單,我就表示左未人齊等埋先一齊order, 點知坐左十分鐘左右(果時已1點鍾),有名頭髮長到膊既中年男人,埋黎比說話我聽啦, 話我坐咁耐阻住佢做生意,我就答佢黎梗架啦(因為老公lunch 1點),佢一路都唔好態度,之後,有4個客人入黎,佢就叫我比返張枱出黎比佢D客坐!! 真係火都黎埋囉,坐左有幾耐呀果十分鐘, 如果係未人齊唔比入坐既就一早講啦,洗唔洗咁叫人走呀! 呢間野真係bad list囉咁既態度!

2012-12-14