(Non-member)
2005-12-26 13 views
同男朋友食過好多次和民~d野細細碟~廿幾三十幾~ 2個人都可以試多幾樣野~平安夜~5點9去到已經入滿o左第一輪~但我地都算早~等半個鐘就入得~好好彩~有勁闊卡位坐~應該可以坐到6個人~好舒服~講番野食~燒羊架$38-有4件~用鐵板裝~未食已經聞到好香~羊肉好嫩~好正!!牛肉火鍋$48~d醬油係甜的~好濃~d牛肉豆腐同冬菇都好新鮮~鐵鍋奄列飯$38~d飯底都係好香~千層菠菜$28~有芝士肉醬同餃子~不錯~但個人覺得芝士焗菠菜豆腐另外叫o左杯特飲~都唔錯~服務唔錯~不停有人加茶~雖然多人o係出面等又冇趕人走根據經驗~o係早段食~質素會好d~平安夜$200.2食dinner~環境食物都唔錯~好抵~好過食d咩聖誕set dinner~
好好彩~有勁闊卡位坐~應該可以坐到6個人~好舒服~
講番野食~
鐵鍋奄列飯$38~d飯底都係好香~
另外叫o左杯特飲~都唔錯~
服務唔錯~不停有人加茶~雖然多人o係出面等又冇趕人走
根據經驗~o係早段食~質素會好d~