位於中環嘅何蘭正,由佢係65peel到依家搬到新店,我已經食過不下三次😂-24小時慢煮伊比利亞叉燒,日本溫泉蛋,韓國紫菜,香噴噴香蔥豬油撈飯 $178呢個真係次次都會叫,雖然價錢偏貴而且好邪惡,不過間唔中食一次就算啦😂但個叉燒真係肥瘦均勻而且肥而不膩,個飯啖啖都係豬油味,加埋個流心蛋真係不得了!😲-香蒜牛油煎帆立貝,油泡本地鮮魷配 迷你干貝燴稻庭烏冬 及 鰹魚牛油汁 $158選用嘅海鮮好新鮮👍🏻,烏冬味道偏淡啊,淨係食海鮮算😂-法式幼滑薯蓉 / 松葉蟹肉/ 雞油花鵰 $98薯蓉好濃牛油味,面頭全部都係松葉蟹絲,足料嘅。花雕味就唔係好食到。個人認為如果冷盤會正好多,熱食有d膩。-鹹梅西瓜沙冰🍉 $58一D都唔藥水味,飲得出真係用西瓜打出黎,有d西瓜蓉,面頭有d鹹梅粉係度,酸酸甜甜好解渴👍🏻-超級沙冰 $68另外個杯羽衣甘藍牛油果奇亞籽奶昔🥑就太杰太健康唔係我杯茶😂
位於中環嘅何蘭正,
由佢係65peel到依家搬到新店,我已經食過不下三次😂
但個叉燒真係肥瘦均勻而且肥而不膩,
個飯啖啖都係豬油味,加埋個流心蛋真係不得了!😲

選用嘅海鮮好新鮮👍🏻,
烏冬味道偏淡啊,淨係食海鮮算😂

法式幼滑薯蓉 / 松葉蟹肉/ 雞油花鵰 $98
薯蓉好濃牛油味,面頭全部都係松葉蟹絲,足料嘅。
花雕味就唔係好食到。
個人認為如果冷盤會正好多,熱食有d膩。

鹹梅西瓜沙冰🍉 $58

超級沙冰 $68