撐 本 土!!!聽聞哩間茶店老闆係香港人🇭🇰 所以點都要支持下,香港人撐返香港人💪佢係以水果做主導,一句slogan「專注生果飲品,所以唔賣珍珠、唔賣奶茶」好有型!而且為保證品質,不當季生果會暫停發售👍-☆ 芒芒 HKD$43超fresh好清新,真係飲到啖啖新鮮芒果味,感覺似飲緊鮮榨芒果汁咁,但又有少少唔同,唔會得個甜字,好解渴👍-☆ 芝芝瓜瓜 HKD$45用上新鮮西瓜汁配上芝士奶蓋,一個較少見既組合。西瓜汁十分鮮甜,仲飲到有西瓜果肉,真材實料😋 而芝士奶蓋也不錯,如再咸香啲會更出色。-另外,店舖用上自家繪既機械人做杯套,好cutecute呀💕💕 飲完即刻儲低佢攞返去做收藏🙆🏻‍♀️
撐 本 土!!!

☆ 芒芒 HKD$43
芒芒

☆ 芝芝瓜瓜 HKD$45
芝芝瓜瓜

2019-06-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$44 (Lunch)
芒芒
芝芝瓜瓜