2023-06-16 110 views
今日同兩個同學係元朗附近上完瑜伽堂落堂,忽然其中一個朋友講話想食日本嘢,咁就係度比我地搵到間日式餐廳,晚上好多人,無預約下唯有排隊等位👍🏻👍🏻💋深海池魚刺身3切啲刺身真係好正,每一塊都好厚好大,新鮮指數可以話滿爆分,色澤中係好靚,都好滑好食,真係一間有質素既食店☘️💋牛肉他他,個好新鮮好新鮮,有好重牛肉味,真係唔差☘️💋日式漬物盛,酸酸甜甜,都幾好食☘️💋本鮪盛係高級食材,真係堅抵食!龍蝦既肉質細嫩好食,飽滿又多汁,吞拿魚赤身口感又滑又彈牙,中拖羅大拖羅卡路里好低〰️好有營養,吞拿魚蓉軍艦✔️口感好軟腍〰️質地又滑溜〰️個個都好鍾意食 好食推薦🏆🏆🏆🏆🏆質素品級🏆🏆🏆🏆🏆
💋深海池魚刺身3切
💋牛肉他他,個好新鮮好新鮮,有好重牛肉味,真係唔差☘️
💋日式漬物盛,酸酸甜甜,都幾好食☘️

好食推薦🏆🏆🏆🏆🏆
質素品級🏆🏆🏆🏆🏆