2019-04-30 840 views
因為有信用卡優惠,$138就食到原價$348既法國朱古力下午茶餐喇。因為優惠,所以每日都有限額,我三月時打來book下個星期都full,最終book左四月尾食。富豪九龍酒店係間好傳統既酒店,但總體都坐得舒服。餐飲可叫朱古力/咖啡。Tea set黎喇!其實我地都鐘意食咸點多啲,見到一半一半都還好接受,好彩唔係全部都朱古力🤣第一層:咸。三個都好好味呀。第二層:咸+甜。呢個特別要講個龍蝦湯,超香濃,不過如果熱少少就好了。第三層:5款甜品,好多好甜😂玫瑰啫喱唔錯,真係好香。成舊紅卜卜個朱古力彩佢個樣好甜,其實又還可以 😁其他普遍係食到好漏,所以朱古力迷/甜品迷一定鐘意!最後:Scone ,係我最期待,亦係每次high tea食到人最飽既。個芝士正,我地係咁點,拎多左兜仔🤣Scone都好鬆化。

富豪九龍酒店係間好傳統既酒店,但總體都坐得舒服。

餐飲可叫朱古力/咖啡。

Tea set黎喇!

第一層:咸。三個都好好味呀。

第三層:5款甜品,好多好甜😂

其他普遍係食到好漏,所以朱古力迷/甜品迷一定鐘意!

Scone都好鬆化。
Dining Offer
Credit Card Offers