2006-06-19 32 views
睇左雜誌既介紹,影o的相好靚, 又話佢地既出名既牛肉係水準好高, 包起供應商五豐行既靚牛肉, 講到好好, 忍唔住要去試一次。覺得佢既牛肉真係唔錯~ 但係.. 其他就一般一般啦...試左佢既幾款餸:牛肉粒($88):油花好多, 的確係唔錯, 烚到半生熟最好味, 就算放o係鍋度烚耐o的, 都好有肉汁牛肉($128): 佢有好幾款牛既部位可以俾人揀, 佢介紹我地既呢個部位較瘦,但係有牛肉味, 唔想叫所有牛都咁肥, 所以都試下~ 初時見佢賣相, 真係太廋, 好似會好鞋好靭咁, 正o係度擔心, 但試過後又唔係喎, 都幾有牛味同埋比想像中滑, 如果怕肥既話, 呢一個就好適合, 覺得同出面食到既有唔同口感貴花蚌(約$60):呢一碟得好少咋... 我覺得唔係好抵, 同埋烚完縮到好細舊, 唔抵食脆鯇片: 份量都係唔多, 唔算突別脆, 中規中舉..但我覺得價錢貴左o的醉雞鍋底: 湯底好香酒味, 不過偏淡, 而另上既雞份量都幾足, 不過個人覺得似o係美國雞...再叫左1碟菜同埋一碟包心蟹子丸一支茅根竹庶, 價錢唔平, 有少少就住食。呢間餐廳好既, 可以任落佢既青紅指天椒同蒜蓉, 不過黎呢度食都唔平, 如果你

試左佢既幾款餸:

再叫左1碟菜同埋一碟包心蟹子丸一支茅根竹庶, 價錢唔平, 有少少就住食。呢間餐廳好既, 可以任落佢既青紅指天椒同蒜蓉, 不過黎呢度食都唔平, 如果你真係想食佢有名既牛肉呀, 海鮮呀~ 其實佢仲有雜誌介紹有名既牛脷, 牛姜鴨粉腸, 都無試到

餐廳唔大, 枱與枱之間坐得好近, o個晚又係星期五晚, 幾多人, 又剛剛隔黎o個枱又玩骰盅又大聲講野又食煙,嚇親我地呀~~~好噪,又冇得轉枱,真係避都避唔到,係最扣分既地方