食過李家嘅炸雞覺得好好食,高質大件外脆內軟,今日經過又食先🫣🍗咖喱味炸雞 自選半半炸雞 $118 另收加一 (7/10)炸得都幾香脆,炸粉都算薄身,雞肉都唔會太乾,有啲肉汁,咖喱粉都幾香蛋味算好濃味,有少少似薯片嗰種咖哩粉味嗰種。🍗青辣椒蛋黃醬 自選半半炸雞 $123 另收加一(8/10)蛋黃醬好香好creamy,有輕微嘅辣椒香,但一啲都唔辣,加埋上面嘅洋蔥絲有少少攻鼻好清新!唔會好膩好清新感覺,好食🤤🍴 芝士辣海鮮炒年糕 $178 另收加一 (8/10)上枱好似港式焗飯咁咪,上面嘅芝士好多!份量好足,海鮮有青口魷魚大蝦,好多年糕同埋椰菜青椒紅蘿蔔,味道喺甜甜辣辣,一啲都唔會太辣,係小辣,應該係就左香港人嘅口味!年糕非常之軟淋煙靭,蔬菜好吸汁,海鮮正正常常唔會腥,正常急凍海鮮,味道都幾唔錯,起碼多菜感覺豐富啲!芝士好多拉絲大滿足好邪惡 !🥤檸檬無糖有氣水 $18輕微檸檬味,好夠氣,最重要係零卡路里!食煎炸嘢飲呢個一流!推薦指數: 8/10真心係幾好食,炸雞好推薦,估唔到辣炒年糕都好正!價錢唔貴,真係值得推薦!

🍴 芝士辣海鮮炒年糕 $178 另收加一 (8/10)

🥤檸檬無糖有氣水 $18
輕微檸檬味,好夠氣,最重要係零卡路里!食煎炸嘢飲呢個一流!

推薦指數: 8/10