2021-09-13
今天去大埔找朋友,朋友就帶我去食壽司。店員好親切,安排我們座位,環境好舒適。生蠔好吸引,生蠔上面有一件他們自己整的檸檬啫喱,入口好鮮甜,檸檬啫喱令到生蠔更加新鮮。好回味!良鮨爆魚生丼魚生份量好多,而且還有蝦刺身,還有海膽,每一啖飯都可以有各種魚生,好新鮮,好滿足,海膽好鮮甜,而且再加上有三文魚子,令到口感同味道都好有層次。焦糖黃金鵝肝壽司鵝肝壽司第一次食,原來好好味,鵝肝表面有燒過的焦糖,香氣十足!而鵝肝加上焦糖,味道好香濃!真係好想再食!甲羅燒,與蛋黃撈埋一齊食特別香濃,好香好食!蟹子軟殼蟹卷軟殼蟹味道好濃,與蟹子飯卷一齊食,好有飽足感,好味時令飛機魚壽司8件最特別是壽司上有他們自己整既另一款啫喱,味道是柚子味,啫喱唔會太濃味,與壽司上的魚生配合得剛剛好,令到壽司更鮮甜牛舌燒得剛剛好,肉厚好味,加上檸檬汁又會有另一番風味。唐揚雞軟骨炸粉唔會好多,好脆口,好鍾意食好香!
良鮨爆魚生丼
焦糖黃金鵝肝壽司
甲羅燒,與蛋黃撈埋一齊食特別香濃,好香好食!
蟹子軟殼蟹卷
軟殼蟹味道好濃,與蟹子飯卷一齊食,好有飽足感,好味
時令飛機魚壽司8件
牛舌
燒得剛剛好,肉厚好味,加上檸檬汁又會有另一番風味。
唐揚雞軟骨
炸粉唔會好多,好脆口,好鍾意食好香!