2022-10-31 31 views
村屋裏的隱世Cafe☺️顯徑站一出,行幾分鐘路程就會見到一間幾有特色嘅Cafe。因為附近大排檔同茶餐廳比較多,想食西式嘢就可以嚟呢間Cafe度食,而且佢仲有酒飲添啊。我哋叫咗兩份dinner set,包嘢飲,可以另外加錢要埋沙律同湯,粟米湯幾香幾濃,沙律仲有大大塊煙三文魚。主食我哋叫咗一份意粉,一份意大利飯,再加兩杯嘢飲,都幾滿足。青醬意大利飯配天婦羅軟穀蟹意大利飯口感唔錯,醬汁都好濃厚,好入味,上面有幾件天婦羅軟殼蟹,搭配一齊食又幾夾。紅蝦龍蝦汁扁意粉意粉賣相一流,口感都唔錯,上面有三隻彈牙嘅大蝦,配上龍蝦汁,幾特別,成個意粉都舖滿醬汁,惹味得嚟又唔會好鹹。佢夜晚6至7,cocktail有7折,我叫咗杯 晝 ,係百香果嘅味道,酒味唔算好濃,上面仲加啲鹽,唔錯。朋友杯白桃菠蘿沙冰都一樣咁吸引,賣相味道都好唔錯。

青醬意大利飯配天婦羅軟穀蟹

紅蝦龍蝦汁扁意粉