2021-03-20 55 views
今日同細佬去試左呢間餐廳,將軍澳太多連鎖餐廳,終於有啲新花款又係親民價格。我叫咗麻辣番茄湯上海麵,加牛肉同瑞士雞翼$63瑞士雞翼有兩隻,入味得來又唔會太爛,無照騙,同圖一樣感大隻。麻辣番茄湯唔會太難入口,第一啖有啲辣但唔會令你辣得難受,唔系好食得辣既人士都適合。但對於食辣人士來講就一般般🍰個牛肉十分之滑同炒蛋都好滑好好味😋細佬叫咗蕃茄湯米線加豬潤同瑞士雞髀🍗$63啲豬膶有啲腥,個番茄湯十分之杰食完碗麵都冇乜湯剩 😂,但系好味既,雞髀都好滑,有做足按摩,夠晒彈性。 跟餐叫飲品有半價我地叫咗兩杯嘢飲一杯華田脆脆一杯菠蘿冰個菠蘿冰就唔系好推介,飲落有啲似罐頭菠蘿入面個個水,但係餐廳係用新鮮菠蘿嘅,仲要多達半杯菠蘿系到,建議加七喜或者梳打水,可能會令杯嘢飲飲落去好飲啲🍍🍍🍍個華田脆脆就冇乜大問題,意外地杯嘢飲唔會太甜,食埋面頭啲脆脆十分之有華田味,夠晒濃啊

我叫咗麻辣番茄湯上海麵,加牛肉同瑞士雞翼$63

跟餐叫飲品有半價我地叫咗兩杯嘢飲一杯華田脆脆一杯菠蘿冰

菠蘿冰

華田脆脆

2021-03-20
$75 (Dinner)
麻辣蕃茄湯上海麵加牛肉
菠蘿冰