我見到呢間東南亞西式fusion幾特別,就近近地過嚟試吓🤤見到有不少狗狗主人行去餐廳側邊,原來呢度有個狗狗友善營地,仲要幾闊落,啱晒主人慢慢享受美食嘅同時,狗狗都唔會悶🤩餐牌菜式幾特別,大部份菜式都融合咗西餐同東南亞菜嘅特色~泰式肉碎生菜包~每月有大概六至七塊新鮮生菜,咬落去爽脆多汁,配合用多種東南亞香料調製嘅豬肉碎,食落口道幾夾,有少少微辣~低溫慢煮開心果寶雲酥羊西冷~牛西冷就聽得多估唔到羊都有西冷,用慢煮方法令羊肉肉質比較軟諗,連埋少量根部位置食非常爽口,咬落去富油香,不帶騷味~配菜都幾有驚喜,少量嘅蔬果面鋪滿開心果碎,食落去香口,為羊肉帶來一點配襯~薯蓉煮得夠棉密~玫瑰黃金桂茶~餐廳環境闊落夠舒適,而且情調幾浪漫,最適合一個人靜靜坐低飲番杯茶享受一下~呢杯玫瑰茶帶有淡淡玫瑰花香,味道不太濃烈,感覺清新解膩~
我見到呢間東南亞西式fusion幾特別,就近近地過嚟試吓🤤
餐牌菜式幾特別,大部份菜式都融合咗西餐同東南亞菜嘅特色~

泰式肉碎生菜包~
泰式肉碎生菜包

低溫慢煮開心果寶雲酥羊西冷~
低溫慢煮開心果寶雲酥羊西冷

玫瑰黃金桂茶~
玫瑰黃金桂茶
2019-10-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
泰式肉碎生菜包
低溫慢煮開心果寶雲酥羊西冷