2018-07-02 570 views
今日嚟到呢一間酒樓食飯,一入到去我都覺得個入口尚算高級,但係如果對於行動不便嘅人來講樓梯就實在太長啦!好彩隔離都有部升降機,但係等候時間太長,而且升降機入邊異味比較多,體積也較小的!😜大膽一陣的即係大家都可以唔使咁介懷嘅!今次就叫咗三樣菜,主要都係以健康為主,而且我最鍾意食嘅呢就係去酒樓食西檸雞。有圖片所見嗰啲蔬菜都尚算新鮮啲木耳都算爽。二第二樣就係四季豆炒三色蔬菜,我就落鹽佢有啲鹹,嗰啲四季豆有啲老,同埋啲燒肉呢就唔係太新鮮。而最後一樣就係我最期待嘅西零雞,點知佢嚟咗一個有d水密桃既雞肉,但肉都算ok既,而且個汁都係酸既。總括來講,我都佢啲菜式都可以接受但係員工嘅態度係極度需要有極大嘅進步空間,如果佢哋再做得好啲嘅話我相信客源會更加多。

有圖片所見嗰啲蔬菜都尚算新鮮啲木耳都算爽。