東涌喜來登隔離居然有一間😍😋人均只係$300極高質扒房,今次真係飲飽食醉,比出面市區的牛排好吃超多!係近期最真心推薦!應該係我食過最好食嘅扒房:🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🌟景觀一流(大海景)落地玻璃,大海景!當日陽光普照,好舒服!有d人話可以見到飛機升降添!🌟紅酒汁頂級安格斯肉眼扒$358🥩連酸忌廉煙肉焗薯完全符合呢道菜嘅名!係相當頂!級! 熟成的牛排製作方法,令到塊扒更加軟身,食落去好Juicy +嫩,雖然只是5成熟,但生熟是剛剛好,牛味濃郁。好抵食!物超所值仲,連埋一道自選配菜,酸忌廉煙肉焗薯,10分感謝侍應的推介!👏🏽🌟香醇紅酒🍷 $75 (heritage red gls)侍應話配牛扒最好配紅酒,講話呢度啲紅酒好好飲,侍應推介必屬佳品!點解會冇人推介過嘅?😫紅酒「掛杯」品質一流!口感滑!酸而不澀、甜而不膩!紅酒好講求味道和諧,呢杯酒恰到好處!!🌟BLT burger $148絕對唔係出邊啲揸流攤漢堡!手打牛肉一啲都唔老,仲可以自選生熟程度,同樣係叫咗五成,舊漢堡扒食唔會一餅餅,切落去啲牛肉碎,仲會跌少少出嚟,好新鮮!😋味道唔使講!🌟裝修華麗高檔裝修用藍色金色做主調, 樓底好高、

係近期最真心推薦!應該係我食過最好食嘅扒房:
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🌟景觀一流(大海景)
落地玻璃,大海景!當日陽光普照,好舒服!
有d人話可以見到飛機升降添!

🌟紅酒汁頂級安格斯肉眼扒$358🥩連酸忌廉煙肉焗薯

🌟香醇紅酒🍷 $75 (heritage red gls)

🌟BLT burger $148

🌟裝修華麗高檔
裝修用藍色金色做主調, 樓底好高、餐廳侍應都係外國人,真係以為自己去左外國!

🌟服務態度良好
萬聖節🎃當日除了有節日氣氛,當日仲有魔術師🪄,為每台客表演啤牌魔術,仲送左張牌比我,好service!

• 頂級安格斯肉眼扒
  • 酸忌廉煙肉焗薯