2022-10-23 137 views
長假期同女友去東薈城行街shopping,行到六點攰攰地決定食好D鍋處呢間任食放題火鍋店喺東涌都比較受歡迎,好彩我哋嚟得早先搵到位,如果唔係就要食下一輪時間!除了我任食的和牛和飲品任飲外,也有很多新鮮的蔬菜和肉丸選擇真係包我哋食得飽!我哋最後決定食澳洲純和牛M9+套餐,感覺澳洲和牛好吸引!職員向我哋推介日本和牛巡禮!下次有機會一定要黎試吓!除咗任食和牛之外,飲品選擇好多有汽水有果汁仲有自家製嘅飲品!呢個就係佢哋自製嘅洛神花山楂甘草茶呢度調味醬汁配料選擇都很多有辣有唔辣任君選擇霜降牛小排和M9澳洲和牛先送到枱上,油脂分布和肉色都非常吸引!我先下手M9澳洲和牛,和牛配上牛肉清湯形成一幅美麗嘅圖片!女友就是另外一款牛小排澳洲和牛牛味十足,非常嫩滑,幾近入口即溶,肉質非常豐富!這就是熊本白豚肉!喜歡食肥牛的朋友,千萬不要錯過牛小排!牛肉味豐富之餘,肉汁豐富,不在話下!牛肉脂肪的味道在口中久久未有散去!除了牛肉吸引外,估唔到甜品都做得咁好!除了Movenpick雪糕外,這個甜到入心也流心的和果子也是必食推介!埋單這個價錢,未食之前感覺好豪爽,食完之後覺得超值!
我哋最後決定食澳洲純和牛M9+套餐,感覺澳洲和牛好吸引!
職員向我哋推介日本和牛巡禮!下次有機會一定要黎試吓!
呢個就係佢哋自製嘅洛神花山楂甘草茶
呢度調味醬汁配料選擇都很多有辣有唔辣任君選擇
我先下手M9澳洲和牛,和牛配上牛肉清湯形成一幅美麗嘅圖片!
女友就是另外一款牛小排
澳洲和牛牛味十足,非常嫩滑,幾近入口即溶,肉質非常豐富!
這就是熊本白豚肉!
喜歡食肥牛的朋友,千萬不要錯過牛小排!
牛肉味豐富之餘,肉汁豐富,不在話下!
牛肉脂肪的味道在口中久久未有散去!
除了牛肉吸引外,估唔到甜品都做得咁好!

埋單這個價錢,未食之前感覺好豪爽,食完之後覺得超值!