2013-11-03
琴日去左東涌踩單車, 完左返東薈城,除左food court 都冇咩食之後行左去隔離個商場睇下..見到有間Cafeholic就入去試下我平時都幾鐘意食all day breakfast,但佢o個個都幾唔吸引下 (copy from openrice)所以我冇叫到1) 廚師沙律 : 都幾多唔同既料同個醬都ok , 幾好味2) Egg Benedict : 隻蛋黃冇咩蛋味,好淡味,我就覺得麻麻3) 焗吉列豬扒飯 : ok啦,豬扒飯好難整得唔好食既..4) 焦糖泡沫奶 : 初初飲一口泡,之後會變返奶水 ,我feel到咁飲好似會肚痛 >.<"呢間好壞參半啦,其實坐都舒服but佢地有提供bb椅既關係,間野好多bb...仲要係好多喊既bb ^^" 如果你怕嘈就諗諗http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=143808
之後行左去隔離個商場睇下..見到有間Cafeholic就入去試下 我平時都幾鐘意食all day breakfast,但佢o個個都幾唔吸引下 (copy from openrice)
所以我冇叫到
1) 廚師沙律 : 都幾多唔同既料同個醬都ok , 幾好味
3) 焗吉列豬扒飯 : ok啦,豬扒飯好難整得唔好食既..
呢間好壞參半啦,其實坐都舒服
but佢地有提供bb椅既關係,間野好多bb...
仲要係好多喊既bb ^^" 如果你怕嘈就諗諗