之前都嚟過一次喺 k11musea 嘅 golden diamond truffle 印象中就係記得佢嘅奶蓋好好飲,同埋真係有好多種唔同打破傳統嘅松露飲品同食物,都真係好特別下㗎!順帶一提,呢度嘅店員好細心,有提醒我哋食物同飲品嘅製作時間唔一樣,問我哋嘢飲算唔需要遲啲先俾我哋,服務態度好好,好加分( ˘ ³˘)♥︎.💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7/10服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 8/10性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 6.8/10回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.2/10🌟 推薦朱古力!之前飲過奶蓋都唔錯😆.《松露西班牙皇室黑鑽朱古力》$65 🌟7.8/10🌟𝙏𝙧𝙪𝙛𝙛𝙡𝙚 𝙎𝙥𝙖𝙣𝙞𝙨𝙝 𝙍𝙤𝙮𝙖𝙡 𝘽𝙡𝙖𝙘𝙠 𝘿𝙞𝙖𝙢𝙤𝙣𝙙 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚之前飲過呢度嘅奶蓋覺得好好飲,無為意原來呢一杯冇奶蓋🤣不過唔緊要!驚喜一樣十足~店員教我哋首先要聞一聞面頭嘅松露香味,開頭嗰幾啖真係會飲到好香嘅松露味,同香濃嘅朱古力味好夾。不過飲多幾啖就會比朱古力味蓋過~但呢杯真係一杯好出色嘅朱古力,味道濃郁就基本啦!最驚喜係會飲到粒粒朱
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10
環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7/10
服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 8/10
性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 6.8/10
回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.2/10
🌟 推薦朱古力!之前飲過奶蓋都唔錯😆

《松露西班牙皇室黑鑽朱古力》$65 🌟7.8/10🌟
店員教我哋首先要聞一聞面頭嘅松露香味,開頭嗰幾啖真係會飲到好香嘅松露味,同香濃嘅朱古力味好夾。不過飲多幾啖就會比朱古力味蓋過~但呢杯真係一杯好出色嘅朱古力,味道濃郁就基本啦!最驚喜係會飲到粒粒朱古力碎,口感層次好豐富~呢杯朱古力比我嘅印象仲深刻過之前飲𝗴𝗼𝗱𝗶𝘃𝗮啊( ˘ ³˘)♥︎
松露流心蛋香燻肉千層酥
松露流心蛋香燻肉千層酥

《松露流心蛋香燻肉千層酥》$70 🌟6.8/10🌟
𝙏𝙧𝙪𝙛𝙛𝙡𝙚 𝙀𝙜𝙜 𝘽𝙖𝙘𝙤𝙣 𝙈𝙞𝙡𝙡𝙚-𝙁𝙚𝙪𝙡𝙡𝙞𝙚
呢個千層酥要大概等10分鐘~面頭鋪咗幾塊即刨松露片,令到成件事好矜貴啊~千層酥外層好香脆,一切開流心蛋汁湧出來,加埋煙肉增添鹹香,味道唔錯。不過我就覺得比較普通,雖然叫嘢飲𝗰𝗼𝗺𝗯𝗼 𝘀𝗲𝘁可以-$20,但我都覺得整體性價比偏低。

𝗚𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗗𝗶𝗮𝗺𝗼𝗻𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲