2018-04-09 268 views
前幾日約左個朋友食拉麪經過登龍街呀,永光中心樓下姐姐派傳單,係咁比啲單我地,其實有啲煩擾,不過拎左之後望左兩眼,又覺得好似幾吸引,所以決定左搵日LUNCH黎會一會佢。其實LUNCH黎講都算幾旺場,好采今日WALK-IN都唔係等好耐,下次食做預約先,見到其他人約左就唔使等。午餐有8款可選,價錢$68-$98,我就叫左個極上魚生飯 $98,我同事就叫左個極上饅魚飯 $98,最好笑係我地坐卡位搭枱,對面兩個女仔同我地一樣,一個叫魚生飯,另一個又係叫饅魚飯,睇黎冇揀錯野。=]個魚生飯好靚呀!!有帶子,三文魚,吞拿魚,油甘魚,海膽,仲有隻巨大既牡丹蝦!! 海膽好新鮮好甜呀!! 啲魚生塊塊都好肥,勁有口感!! 個飯就細左小小,不過其實計埋律前菜仲有味噌湯,其實都夠飽!!好滿意。仲有朋友呢個巨型饅魚飯,條饅魚全條上咁,勁長勁闊!!HEEHEE~~我都試食左一舊,個燒汁好好味,饅魚又肥美,有啲物超所值。明明出面食饅魚飯就好貴。食完每人仲有一粒雪米糍!!!YEAH!!!

極上魚生飯

極上饅魚飯

食完每人仲有一粒雪米糍!!!YEAH!!!
$100 (Lunch)
極上魚生飯
極上饅魚飯