2020-04-16 491 views
🎌又忍不住飛左去鹿兒島食燒肉,心癢癢真係好難忍😖,呢度嘅食材採用日本直送的鹿兒島黑毛🐮和牛,品質至少有保證,一眼見到真係好新鮮,服務亦優質,地方乾淨衛生,食得放心又安心😌———————————————————————————🥢「極上和牛盛合」🐮💬難得一試4% 奇跡之牛極上牛肩肉以及牛肩眼肉,仲有特上西冷扒、極上牛舌,真係每一啖都係咁高質,咁矜貴😭.🥢薩摩和牛刺身🐮💬坦白講,和牛真係絕少生食,但聽講呢度係必須要試一試,結果真係好到想叫多一碟,醬汁加上香蔥同洋蔥,味道很夾,好好食😌.🥢甲羅燒🦀💬喜歡吃蟹膏嘅話點都會覺得好幸福,連埋雞蛋🥚伴飯一齊食,立即高潮迭起😳.🥢和牛蒜香石鍋飯🐮🍚🥢燒生蠔🥢蔬菜盛合🥬🌽🍄🍍🍆
———————————————————————————
🥢「極上和牛盛合」🐮