2016-08-03 163 views
夜晚一個人自己行開旺角亞皆老街,有啲肚餓,見到到有間麥當勞,我就諗都唔諗即刻行入去, 呢間餐廳夜晚十一點幾十二點都好多食客,今次我叫咗個一號餐(麥樂雞6件裝)飲coke zero,個餐係配中薯條,今次我嘅用餐經驗都唔錯,由排隊點餐到攞餐,都係五分鐘以內,速度多十分之快,餐廳環境都算乾淨,唔會有用完餐嘅托盤留喺枱面冇人執, 食物方面,炸薯條炸得十分之好,冇油益味,薯條亦冇炸得太淋或者炸得太濃. 而麥樂雞方面外脆裏面彈牙,口感唔錯,麥樂雞嘅肉質還好,唔會太過粉, 配合酸甜適中嘅燒烤醬, 酸鹹甜味比例啱啱好,唔會太重味道.而喺飲品方面, 我係叫左走冰嘅 Coke Zero, 入口感唔會太淡或者感覺太水, 整體用餐感覺同埋經驗十分之smooth, 呢度用餐係一個極速填飽個肚嘅好選擇!
一號餐(麥樂雞6件裝)
中薯條
麥樂雞6件裝
麥樂雞
燒烤醬
麥樂雞+燒烤醬
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$23 (Last Night Supper)
一號餐(麥樂雞6件裝)
中薯條
麥樂雞6件裝