2019-08-16 292 views
同男朋友睇完樓去沙田新城市搵好野食,帶左佢試意大利手工製意粉,男朋友第一次食都話好好味,無介紹錯我地叫左兩份lunch set,假日lunch time黎食真係抵好多,$168起包前菜、主菜、飲品同甜品男朋友前菜叫左parma ham,主菜叫肉醬千層麵,兩者口味都比較鹹,一齊嗌就唔係太岩,但整體都好味!而我就叫左招牌肉丸,而主菜就係餐廳招牌菜Tagliolini松露意粉。前者肉丸好juicy,配上酸酸甜甜既蕃茄蓉,好開胃;後者就真係完全無得輸,一上枱即刻有一陣好香既松露味飄過,即刻食慾大開,麵條一如既往咁彈牙咁重蛋味,而且食既每一啖都掛滿松露油同芝士碎,非常推介甜品方面,套餐可揀tiramisu同意式奶凍,我地每樣叫一款。兩款都好正,前者中間夾心蛋糕富有濃濃既酒香,配上細滑既芝士,口感好豐富;而後者奶凍都做得好出色,奶味十分濃郁,好食到停唔到

Tagliolini

2019-08-10
$190 (Lunch)
Tagliolini
  • tagliolini