每年都會去林村許願樹許願🙏🏻🍊今年新年無得去,留到暑假先去!真係好,一啲都唔逼人!今年嘅許願樹鋪咗草地,仲有好多隻龍/鹿做裝飾。每次去完林村,我地都會去幫襯林師奶嘅茶果!🔸蘿蔔絲茶果(💰12)(9.5/10)😍🔸眉豆茶果(💰12)(9.5/10)😍林師奶嘅茶果即叫即包!超大個熱辣辣!個皮做得相當煙靭軟糯唔黐牙!蘿蔔絲之間滲透肉碎同蝦米嘅鹹香。超多餡料!蘿蔔絲爽脆!真係超好食!$12一個性價比超高!茶果做到咁真係極致!😆眉豆都一樣好味!全部豆都好淋好香!👍🏻👍🏻🔸凍豆腐花(💰15)(8.5/10)👍🏻豆花做到咁冰凍,又可以保持軟滑,唔會雪到硬!自家製能夠掌握豆漿同石膏粉嘅份量!仲有少有嘅薑糖水添!林師奶仲非常貼心,會問你想要超級凍定少少凍!又會叫你小心睇車!仲有任食白飯同湯嘅多餸飯,如果我住附近,呢度應該會成為我嘅飯堂😂Overall評分: 9/10❤️
每年都會去林村許願樹許願🙏🏻🍊

每次去完林村,我地都會去幫襯林師奶嘅茶果!

🔸蘿蔔絲茶果(💰12)(9.5/10)😍
🔸眉豆茶果(💰12)(9.5/10)😍