2021-09-10 222 views
行海之戀,覺得好口干想買杯野飲解渴.眼前見到呢間賣高級水果的果汁店.和朋友買了兩杯牛油果蘋果汁,用透明杯,果汁顏色係咖啡/鐵銹色/生銹色,入口係澀.無牛油果口感 都無蘋果香 唔係重點.重點係視覺上從未見識過如此核突的果汁色,像💩色既果汁,極度令人反胃.一見顏色,已誠懇平和地向店主反映「你杯果汁既色咁既?!咁核突既?」他「係咁架!我哋無溝水架!氧化左係咁架啦!」我地好無言成杯感覺用已壞已氧化了 ,好核突一杯$23-25的果汁 佢水吧建起得好高,客人根本唔會望到店主選用剛切開既蘋果定切開好耐既生銹水果蘋果/牛油果好快變,但店主唔係用已氧化/已爛的水果點會一制作成功就秒變💩色?嬲到扔咗 咁既品質/咁既回應 有興趣想知真假,自行買黎試
行海之戀,覺得好口干想買杯野飲解渴.

眼前見到呢間賣高級水果的果汁店.

無牛油果口感 都無蘋果香 唔係重點.

他「係咁架!我哋無溝水架!氧化左係咁架啦!」

我地好無言

成杯感覺用已壞已氧化了 ,好核突

一杯$23-25的果汁

嬲到扔咗 咁既品質/咁既回應
有興趣想知真假,自行買黎試
TakeAway