2020-08-03 1020 views
幫襯過好幾次,幾乎每次黎都係食吉列豬扒,份量好大,而且價錢都唔貴!一望餐牌見到滑蛋鰻魚烏冬幾吸引,對鰻魚冇抵抗力嘅我就忍唔住叫咗黎試吓。➡️ 鐵板滑蛋鰻魚烏冬 ($72) ⭐️⭐️💫同餐牌嗰幅圖完全係兩回事,雖則食落口鰻魚味道尚可,但因為睇過餐牌個圖,本身期望都幾高,相比我面前呢碟,真係都幾失望。➡️ 吉列炸蝦豬扒烏冬 ($78)⭐️⭐️⭐️💫豬扒份量都幾多,而且幾大件,吉列外皮炸得好香脆。炸蝦就比較遜色,炸粉太厚,冇乜肉食。烏冬方面都幾煙韌,份量都適中。吉豚屋吉列豬扒專門店地址📍: 將軍澳貿業路8號新都城中心2期2樓2006-7號舖.............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️環境👀: ⭐️⭐️⭐️服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️抵食💰: ⭐️⭐️⭐️

➡️ 鐵板滑蛋鰻魚烏冬 ($72) ⭐️⭐️💫

味道😋: ⭐️⭐️⭐️
環境👀: ⭐️⭐️⭐️
服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️
$80 (Dinner)
吉列炸蝦豬扒烏冬
  • 鐵板滑蛋鰻魚烏冬