2020-09-13
💛 #黃色經濟圈 一起果醬係香港仔開咗果然冰室之後都食過兩次~😚第一次啱啱開嘅時候食試過個意粉但質素好平庸🥱之前收早經過見到下午茶都幾抵食就決定再試多次~😋🍴全日英式早餐($78配飲品或餐湯)餐廳主打果醬所以一直都好想試~😋所以今次就叫左個All Day Breakfast試下❤️下午茶時候仲減$10~即係$68就食到啦🥰份量仲足以當埋晚餐我個晚淨係食左個橙咋~🤣All Day Breakfast有8款野食分別係炒蛋、煙肉、牛仔早餐腸、紐倫堡腸、焗車厘茄、炒蘑菇、茄汁焗豆同厚多士配果醬😋最欣賞厚多士同腸仔~厚多士好香脆鬆軟當日嘅果醬似係桃味/蘋果?🤔好香之餘仲會有啲果肉好正好濃郁❤️餐湯方面揀左羅宋湯~幾濃但係唔係好夠香😚📍 果然冰室 (香港仔)香港仔香港仔大道198-200號地舖
🍴全日英式早餐($78配飲品或餐湯)
餐湯方面揀左羅宋湯~幾濃但係唔係好夠香😚
📍 果然冰室 (香港仔)
香港仔香港仔大道198-200號地舖