2007-11-22 8 views
一行三人於11月16日晚到此餐廳用膳, 一去到女侍應好好招呼, 問我地要凍水定暖水, 之後都不停有加水, 因為我地三人都無叫飲品叫左個出名辣肉腸超薄pizza, 一個合核白梨沙律, 同埋一個白汁蝦意粉, pizza水準如往, 都係咁好味, 意粉軟硬度煮得好適中但後尾食完野, 起我地吹水期間, 有個男侍應黎執檯, 佢唔小心整跌左d刀叉落碟到, 都幾嘈幾大聲架, 點知個男侍應用不友善既語氣講"唔好意思", 都算喇, 其實我地唔係太介意, 但當我再望下個男侍應時, 佢係"啤"住我個朋友囉, 佢見到我望到佢時, 佢又再用佢不友善既語氣同我講"唔好意思", 可能本身個男侍應講野既態度係咁呢?! 起呢個過程, 後面有個高級少少既女侍應, 即刻行埋黎話"等我執"....雖然全程我地都無出過一句聲, 但我覺得個男侍應可以改下佢既態度,語氣