今日大約6點半既時候我地2個見鋪頭冇乜人諗住唔洗等就入去幫襯啦一入到去有位幾好禮貌既嬸嬸就話比個好位我地,咁有得簡坐booth我地當然唔會拒絕啦就係我地睇緊有咩食既時候,某位疑似manager既員工見到我地坐booth就好惡同超大聲咁講:點解比佢地2個坐卡位架?人家一早訂左架啦跟住就走過黎問我地可唔可以調位其實本來我地係唔介意調位,亦都唔想果位好禮貌既嬸嬸同其他員工難做但果位manager既態度實在差到令人相當火滾你既同事/下屬比錯位我地,你要鬧佢你既事,但你就好明顯想比埋說話我地聽,暗示我地坐左你d靚靚卡位最後我地兩個就係佢面前企係身走人(我地未點餐同冇掂過d冷盤)以後都唔會再黎e間炑八

跟住就走過黎問我地可唔可以調位
但果位manager既態度實在差到令人相當火滾